måndag 6 december 2010

Vi har det bara....

...SÅ bra nu!! Vet inte om det är gravidlyckoruset som gör sig påmint, eller om det bara är en bra period helt enkelt. Allt flyter på och det är inga större bekymmer. Just nu (iaf. i skrivande stund) skiter jag i om vi byter bil (har ännu inte enats och L har fått en konstig robotröst som då o då säger; "Mååååste ha en Tooooareg!!", om badrummet blir renoverat eller om det snöar så mycket att jag måste ut o skotta. det är bara så härligt, allt, nu ;)

Igår var vi på Svalan och åt julbord. Stämningen var på topp och sällskapet väldigt fint. Siri gillade tomtarna som både hängde i taket o stod på golvet, annat blir det väl på självaste julafton....


 Lycklig o rar trollunge efter en stoor portion köttbullar o sen frukt på det!

Lekrummet var guld värt och att vårt fina sällskap passade barnen gjorde ju det hela bara härligare ;) Jag har inte hunnit äta så mycket efterätt på jag vet inte hur länge! Gott, gott, gott!! Inte undra på att magen tar fart....

Hon har egentligen inte tid att titta mot kameran men gjorde ett snabbt undantag för min skull!

Sen drog hon vidare mot rutchbanan.

Idag har vi varit på öppna förskolan i vanlig ordning. Siri har fått en ny liten vän där. Lilla G brukar komma med sin farmor. De är så härliga o mysiga båda två. I dessa förkylnings o magsjuketider är det väldigt dåligt med folk på förskolan och idag var det bara de och vi och läraren. Men så trevligt ändå! Vi fikade läänge och pysslade ihop lite tomtar. Alla vi vuxna delar med sig av våra erfarenheter i livet och det är inte några det! Vi är alla i helt olika åldrar, men har så trevligt ändå!

 Här är S lite sur på kameran för hon vill hellre springa in på förskolan o leka. (dörren bakom)

Lilla G o Siri har julkonsert innan fikat.

Siri står på tå o försöker roffa åt sig kaffekassan.

Två busungar.

När ingen vill putta på får man sitta o vänta.... ibland en hel evighet!!

Nu ska hon väckas, för vi ska åka till Mödravårdcentralen o titta på mammas mage, kanske får vi lyssna på lillebrors hjärtslag idag?!  =)

Lyckliga lyckohälsningar! ;)  Imorrn kanske det är tvärtom :P

Inga kommentarer: