tisdag 28 december 2010

Beslutsångest!!

Att välja barnvagn är verkligen inte lätt nuförtiden när man har hunnit få lite krav men det fortfarande finns miljoner vagnar, känns det som, att välja mellan. Tror itne man kan få allt man önskar sig, av EN vagn...

Vi har kommit ner till 2-3 vagnar....

Nummer 1 (som ligger högst på listan just nu)  BabyJogger City Mini Dubbel.
Vi har provkört på babyproffsen och det är OTROLIGT smidig för att vara en syskonvagn! Lätt, smidig och med mycket bra mått. Lättmanövrerad och lite lägre än andra så man ser väldigt bra över den. Man ser var den slutar så man inte behöver buffa på onödiga saker ;)  Fulla ligglägen, rymlig varukorg och generösa suffletter. Det mest fantastiska är hur enkel den är att fälla ihop! Man kan göra det med ett barn på ena armen, vi HAR provat!!!



Men då är ju frågan om man inte ska slå till på dess kusin;

Nummer 2: BabyJogger City Elite Dubbel
Denna har vi inte tittat på/provkört. Tror inte den fanns på Babyproffsen...
Det är i stort sett samma vagn men större däck och lite större mått. Vi tar oss lättare runt här på landet på vintern, men å andra sidan; är vi ens ute o går nu på vintern....? Då kanske man skulle köpa sig någonslags dubbel-sitt-pulka, eller två sittpulkor :)

Kvinnan nedan fäller ihop en likadan vagn fast singel sulky. Man drar bara i en flärp och allt fälls ihop! Vipps så håller man i en väska ist.



Sen har vi Nummer 3: Phil & Teds Vibe

Smidig som attans i butiker. Men sen då? Jo, den tar ju minimalt med plats i bilen oxå och är inte båda barnen med så används den ju bara som singel sulky.  Tror man måste ta bort båden innan man fäller ihop den till en del. Men det krävs ju två händer alla gånger. Sen är den ju väldigt snygg!

Vi har pratat om att ha den ett tag och att man sedan kanske köper en dubbelsulky, så båda kan sitta brevid varandra och titta..... men det får man ju med BabyJoggern...





Nu vill jag höra era åsikter!! Fördelar/nackdelar! Vad ska man tänka på? Och vad tänker jag inte på?? 

6 kommentarer:

Li sa...

Svårt med vagnar ju. Jag har inte direkt några meriter när det kommer till att välja rätt. Brukar oftast ta de som är alldeles för plastiga och med dålig kvalitet. Babytravel är ett typiskt sådant märke tycker jag, men å andra sidan verkar deras tvillingvagn fått mycket positivt. Jag skulle i alla fall rösta för P&T, den verkar suverän. Vet en som har och hon älskar den verkligen. Och bor på landet :)

Magnus sa...

kom o köp våran vagn!
säg inget till s bara
hon vill inte sälja

E-line sa...

Li: Hur gamla barn har din vän med P&T:n?

Magnus: Tyvärr fick inte er vagn plats på min lista men den kan ju alltid bli stulen/borttappad. Eller så kanske Olle råkar rulla ner den i kalket?

Li sa...

Hm.. Den lille är som Amos och hans storebror var 2-3 tror jag när lillen kom.

Li sa...

Hm.. Den lille är som Amos och hans storebror var 2-3 tror jag när lillen kom.

Jempan sa...

Nummer ett verkar ju onekligen bäst på alla punkter.