söndag 12 april 2009

Påskafton --> Påskdagen

Påskafton gick i påskens tecken. (Eller inte?) Började dagen i trädgården. Krattning stod på schemat. Fick tillslut sätta mig i solen med en bok, men somnade. Vaknade av att Larsa kom ut med drinkar, San Fransisco, min favvo :)

Inga grannungar/påskakärringar vågade sig hit idag. Såg ngr små som gick förbi. De flesta får skjuts av sina föräldrar till Hovsta tror jag.

På eftermiddagen åkte vi till Erik o grillade. Det droppade in folk från lunch till sen kväll så det var riktig fest. Som vanligt där. Händer alltid märkliga saker på "deras" fester. Den här kvällen började med att tallen (Se bild 1) stod ivägen för solen när vi åt, men det ordnade sig mha. en motorsåg. Hela syskonskaran var på plats. Och det dök upp mycket nytt intressant folk. Men det ÄR svårt att höra vad en full Malmöbo säger, på fyllan! %)

Idag blir det påskmiddag här. Farmor, Gunilla o Conny ska komma. Det blir min favvo på menyn; ungsomelett med räkstuvning. Gunilla ska göra sin berömda bärpaj till efterätt. Kommer bli en bra dag. Solen skiner redan också =)

Lägger upp lite bilder.
(Mamma: bara att klicka på dem så blir de stora)









Inga kommentarer: