tisdag 24 augusti 2010

Lite uppdatering för oroliga

På förmiddagen åkte jag o Siri o köpte en till dammsugare. En sån där utan lång slang ni vet. Färgen vi ville ha (lila) var såklart slut så kom hem utan sugare och utan pengar :-O Den skulle komma innan veckan är slut, men det vet man ju hur det brukar vara!


På eftermiddagen åskade det kraftigt samtidigt som det började storma och ösregna. Det piskade på fönstrena när vi försökte vila lite i varsin soffa. L var hemma tidigt från jobbet idag! Plopp! sa det och så blev vi strömlösa... Mysigt! Vi klarar oss ju i evegheter med vår varma kamin och gasspisen. men hann inte tänka så mycket mer innan strömmen var tillbaka....
 
Och nu på kvällen har jag suttit och rensat lite i alla dessa recept som jag klippt ut ur tidningar genom åren! Det tog inte lång tid innan jag förstod att majoriteten av recepten var bakverk....

4 kommentarer:

Li sa...

Skönt med ett livstecken :)
Och spännande med ny dammsugare, det kan verkligen pigga upp en. Marcus fick ju en ny i födelsedagspresent av sina föräldrar och den är himla bra faktiskt.

Magnus sa...

damsugare? har ni inte kvar hunden?

E-line sa...

Ja vi har en Hugin som är närmare 15 år, men suger klockrent! Däremot är den lite för bökig att släpa i trappen så det fick bli ändring på det!

Hunden har numera fått nya arbetsordrar här hemma. Hon ska städa toaletterna och bädda sängar i framtiden. Får se om hon sköter sig.

Emmah sa...

tips:

SÄTT IN EN CENTRALDAMMSUGARE OMGÅENDE!

det är det bästa man kan köpa till sitt hem!!