onsdag 26 maj 2010

Och idag...

Som avslut på detta massbloggande skriver jag några rader om dagen som som vanligt varit händelserik, för alla utom Safira som mest fått "ensamtid" hemma.

Vi har varit på föskolan i Ervalla, avslutning idag med glass o annat gotteri. Hur ska man nu få tiden att gå på vardagarna när pappan ligger ute på jobb?  Så ringde det är kär vän o skvallrade lite från gotlandsfärjan där hon var ensam o hade lite tråkigt =)

På eftermiddagen åkte vi till norrhooden o hälsade på Amos m. familj. Där lekte de loss på balkongen tills det var mer växthusklimat än innomhusklimat. Fick även låna en fin liten väska som ska användas varsamt i helgen =)

Efter att ha skjutsat Li till jobbet hade jag ett uppdrag på stan, vilket slutade i lita annan shopping och påhälsning inne hos J på Sisters. Nu är det dags att styra en tjejkväll här med grill och spel! Li hade även ett bra förslag att dra ihop järngänget o kolla på sex and the city filmen på bio och sedan några glas vin i trädgården/altanen ihop med lite hemma spa lyx. Jag ser fram emot mååånga mysiga sommarkvällar (och dagar) nu!! Bort med regnet! Fram med solen!

Det var allt jag hade på hjärtat.

5 kommentarer:

Li sa...

Jag vill vara med på de där kvällarna. Sååå skönt med sommar nu och er trädgård kommer verkligen till sin rätt då.

Nu när öppna förskolan har uppehåll får ni ratta in till stan och hänga med oss i någon park, eller så kan vi utnyttja era dubbla stolar och dra och bada när vädret är fint.

Li sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
E-line sa...

Ja parkhäng är vi inte vana vid här ute på landet. Det gör vi nån dag! Ska ni föresten med på babykonserten imorrn?

Carro sa...

Vi ska inte på honeymoon, men det blir en natt på hotell =)

Jempan sa...

Parkhäng är guld, och kanske lite plask och bad på eran tomt. Grill och spel låter fantastic!sex and the city filmen måste vi såklart se ihop som vi gjorde sist, men då fattades det någon...