torsdag 20 maj 2010

18 grader

Dåligt med inlägg här. Det beror på att det trådlösa i huset krånglar. Nu har jag internet med kablar, såå 90-tal!

När Siri vaknar idag så ska vi till Naturens Hus med hennes farmor o gammelfarmor. Vädret kan ju inte vara bättre, och inte sällskapet heller! :) 

Annars så gror gräsmattan lika snabbt som Siri. Hon har föresten flera tänder på G har jag sett. snart kan hon tugga knäckebröd utan att suga på det först. Igår stod hon o sög på v-bordet, så slank ena foten iväg lite vilket resulterade i att han slog fram sin andra framtand genom tandköttet. Lite blod o gråt blev det, men gick fort över.

Safira älskar att vara ute och vägrar gå in i onödan. Igår när jag för tredje gången fick tacka nej till en kvällspromenad med grannen p.g.a. en pappa som håller på o jobbar i andra städer än den ända rätta ;) Safira däremot fick följa med, och hade enligt hennes temporära matte, skött sig exemplariskt! Hon planerade sitt toabesök så bra att han la en kotte i en slänt, så den började rulla nedåt o landade i ett hål. Så, det man inte ser....! =)  Tack än en gång S. Då slapp jag hasta iväg till bron o tillbaka när mörkret lagt sig.

Inga kommentarer: