fredag 21 maj 2010

Förra helgen...

Här kommer lite bilder från förra helgen när vi var i Emmaboda, Kalmar o Öland.
Mormor L förbereder middagen, varm smörgåstårta! :)


Safira njöt av infran varje sekund den var på.

Siri fick en hel korg med leksaker som väntar där tills nästa gång vi kommer på besök. Här försöker hon förstå sig på den blinkande bläckfisken...

Ännu inte förstått sig på´n...
Larsa håller kurs i mack-kastning i havet på Öland


Jag letar bra stenar... men fann inga som gick att kasta med :P



Resan dit o hem tog sammanlagt ca 10 timmar (2 kortare stopp) Det gick bra och Siri sov på sina bestämda tider. men sista 20 minuterna innan man var framme var långtråkiga. Då kunde man passa på att utöva aktobatiska konster.

IGÅR:
Igår var vi som sagt på naturens Hus med gammalfarmor E och farmor G. Siri blev bortskämd som vanligt i deras sällskap. Hon fick sitta i mitten o blev matad med både glass, banan, majs och hårt bröd!

När vi skulle åka nämnde jag att vi skulle förbi en klädaffär..... plötsligt ville de båda med oss och fynda! =) Det blev nästan en heldag för gamla gammelfarmor!



NU...

...ska vi köra iväg Sirpan till hennes morfar. Där ska hon bo över natten. Det är övning inför nästa helg när vi ska på bröllop =) 



3 kommentarer:

Li sa...

Vilka gifter sig?
Skönt att resan gick så bra och att ni slapp gnäll i bilen. Det är så trist. Naturens hus är verkligen fint. Senast vi var där var det toppenväder så vi satt ute och käkade glass. Fantastiskt!

Anonym sa...

varför har eran dotter så stort huvud?

E-line sa...

carro o Oscar gifter sig. O hon har så mycket viktig information att komma ihåg där inne :P