måndag 30 mars 2009

Vante söker ägare

I Lördags var jag på förfest hos Louise med Erika och Emma. Himla mysigt inredd lägenhet hade hon skaffat sig. Katten låg o sov i fruktskålen vid högtalaren. Det var bara tjejer där. Några från Värmland och några gravida (Okej, jag o en till som skulle ha i okt) Det bjöds på bakverk o annat gott.

När klockan slog elva tänkte jag åka till Kumla o möta upp Togge, Carro o Larsa hos Crille o Monica. Fick med mig ett gäng tjejer i bilen som skulle upp till Harrys. Det sjöngs och dracks för fulla muggar :) När allt blivit lugnt igen och jag fått en underbar bananshake hos C&M var det dags att åka hem. Hittade då, inte mindre än två olika vantar i bilen. De måste ju komma från fyllbultarna. En tror jag är lokaliserad till Erika men den andres ägare är fortf. okänd. Ska vuxna behöva snören fastsydda i kapporna med vantar i ändarna? O varför ska vantarna med till krogen?

2 kommentarer:

Malin sa...

Fick du nå fler över så kan jag ta dom. ;) Har tappat mina... :( Kanske inte vore så dumt med såna senilsnören?!

E-line sa...

Jag ska spara ett tag till sen kan du få det jag kommit över. Innebär även att jag tar enstaka glömda på vägen eller i bussar :) Upp till dig om du vill tvätta dom sen ;)