måndag 23 mars 2009

Mor är här!

Ja, igår eftermiddag anlände mamma Lena till Örebro Central. Erik, Larsa, Safira och jag hämtade upp henne där o spenderade några timmar hos Axel innan vi åkte till Efesos för en god måltid.

Idag har Larsa åkt till Jönköping igen. Genom snökaos i Ödeshög....

Sotaren har varit här och gjort en sk. brandskydds kontroll, med diverse verktyg, rökampuller och andra skitiga verktyg. Det blev provtryckning. Han var inte så imponerad av att murstocken är inbuggd hela vägen upp till skorstenen. Det kommer bli ett återbesök när vi tagit upp ett hål nånstans så han kommer åt den och mäta med sina smutsiga mätinstrument.
Safira var arg på han, mest hela tiden. Det är tydligen nått visst med sotaren, hon gillarom inte bara. Luktar kanske konstigt och har konstiga kläder.

När han åkt åkte jag o mor till Marieberg. Blev kvar där en himla massa timmar o sen åkte vi till en av hennes tjejkompisar, som flyttat till Hällabrottet. Efter en rundvandring, kaffe o kattklös åkte vi hemmåt. Lättare sagt än gjort. Nu var snökaoset här. Höll mig runt 70 km/h på motorvägen men inte såg jag nånting för det. Tog en himla tid att komma hem.

Nu blir det mys i soffan med brasa, te o äggsmörgåsar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om vi gick om varandra på Marieberg idag? :)

E-line sa...

Det kanske vi gjorde ja!