lördag 26 mars 2011

Sol och glatt humör!

Vi har haft underbara vårdagar här hemma i veckan. Strålande sol som snabbt smälter ner de sista snöhögarna. Underbart! Vi har såklart passat på att vara ute en hel del. Cyklat, strosat runt i skogen, klappat på hästarna och inte minst fikat i de varma strålarna. 

Siri tycker det är skönt att kunna gå överallt o inte bara där jag skottat en stig. Hon hjälper till med det mesta ute i trädgården. Plockar jag grenar eller krattar så ska hon göra det oxå. Hon pratar som bara den! Vi förstår oftast vad hon säger eller menar. Annars kan hon bli ganska så arg... Det är mycket bajs o kiss nu. (Bajj o kisch som hon säger) Peka på blöjan o förklara vad det kommit i den. Det blir pottträning till sommaren! :)   Idag när vi cyklade hem från Erik sjöng Siri hela vägen, men undantag för att peka ut några häst och hundskitar som låg på vägen. Som sagt, mycket bajj o kisch nu =)

Bilder från i torsdags och idag:

                                                               (Klicka för inzoomning)

Det har börjat pipa o ringa lite mer än vanligt i min telefon. Folk börjar undra var den lille rackaren håller hus, men jag kan lugna er med att läget är under kontoll. Har inga känningar på att det skulle vara dags. Han är ju trots allt beräknad att komma idag. Tror det inte ens är 20% som kommer på sin beräknade dag.

Om tiden räcker till ska vi åka o handla lite nya möbler i eftermiddag. Hade hoppats på att hitta begagnade, ihopmonterade malm byråer, men det ser ut som att vi får bygga ihop dem själva... det är vårt sovrum som ska få sig en uppfräschning efter att planlösningen ändrats.

Inga kommentarer: