måndag 21 mars 2011

Måndagsblogg

Klockan 07.00 ruskade jag på Larsa och upplös honom om tiden.... (han börjar då..) "Fan! Jag som var så nöjd över att jag stängde av alarmet så fort utan att störa någon" sa han o kastade sig upp. 3 minuter senare startade hans bil o for iväg. Han är så himla snabb på mornarna!! Normalt brukar han vara vaken säkert 10 minuter innan bilen far iväg, men har man bråttom så har man. Då kan man inte hålla på o sega med strumporna  ;)

En timme senare gick jag upp o lyfte Siri ur sin säng. Vi kollade på nyhetsmorgon, som vanligt och gick sedan ner o avnjöt frukosten i godan ro. På med kläder, ut med hun o sen for vår bil iväg till Ervalla. Öppen förskola stod på schemat. Det var bara Siri och en till tjej där. En femåring. Siri tycker det är kul med äldre barn. Hon är med o leker o gör som dom gör :)  Efter massvis med lek, teckningar, fika o sång åkte vi hem o åt lunch. Siri la sig o sov och jag målade i barnkammaren. Nu har jag o Safira varit ute på en kort cykeltur. De små tassarna ska ju motionerat oxå. Det är trångt mellan styre och mage nu!! Vägrenen är inte helt torr så den lilla vita hunden var inte så vit och fick bada innan hon var välkommen in till sina ryamattor. När hon var liten var vi oroliga för att hon skulle förväxla den gröna gräsmattan ute med de röda här inne. Som tur var fattade hon vilken det var okej att kissa på :)

Såhär ser en vanlig måndag ut för oss. I eftermiddag kommer den skilja sig från de vanliga måndagarna. Pappa Leffe kommer hit o busar med Siri medan jag o L ska på husvisning. Det ligger inte långt härifrån, Ölmbrotorp. Det är byggt -77 och inte renoverat det minsta sedan dess. Allt är i originalskick och det gillar vi. Det håller nere priset och man får göra om precis som man vill ha det! Det finns inga sju lager tapet o färg o inget klåparaktigt (förhoppningsvis) som måste göras om. Planlösningen är perfekt så där behövs inte heller göras något, tror jag. Öppet mellan vardagsrum o kök och takhöjden går till nock i vardagsrummet. Himla trevligt! Bergvärmen håller nere driftkostnaden och 145 + 90 kvm är väldigt lagom stort. Badrummen är så gamla att de är hippa igen, men rätt tillbehör. Det vi är mest skeptiska till är tomten. Storlek och solläget? Ikväll får vi se!

Här kan ni ju själva kolla in det om ni vill!
http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?source=hemnet&ObjektGID=OBJ3110_1101108895

1 kommentar:

Emmah sa...

haaahaaa... vilken adress det var till huset - tur ni inte köpte det, du skulle fått skämmas resten av livet ;)