onsdag 23 mars 2011

Safira

Safira börjar bli till åren. Hon fyller 4 iår. I hundår är hon ca 35 år. Hög tid att skaffa sig valpar alltså :) Bilden nedan var den som fick oss på fall. Safira, i mitten längst fram, hette då Stina och bodde utanför Odensbacken. Vi föll pladask för den lilla sötnosen och åkte o köpte på direkten. Tyvärr fick vi inte ta med henne hem på en gång eftersom hon inte fyllt 8 veckor än. Men när tiden kom var vi snabbt där o tog med henne hem. Hon somnade i mitt knä i bilen och sedan dess har hon varit vår sötnos. 

Hon har varit med om mycket. Hon har sovit på min arm, under en tröja, inne på Coop. Gömt sig i min badväska inne på Restaurang China (där äter de sånna som Safira) Åkt cykelkorg, fyrhjuling och buss. Hon har även levt ett farligt liv som flera gånger har varit ute på vägen. Bilar har både saktat ner och stannat när hon är ute o far. Nu var det tack o lov länge sedan!



Här nedan har hon (?) hittat en napp i Jennies famn. Inte så gammal, öronen hade fortfarande inte bestämt om de skulle stå upp eller ligga ned.

Ständigt glad o busig vår lilla Saffran. (Kolla in mitt hår som är extremlångt på bilden!!)

I Maj blir hon fyra och kommer garanterat få ett stort ben i present.

Inga kommentarer: