söndag 15 februari 2009

Riga

Nu är vi hemma igen efter vår Riga vistelse. Skönt att komma hem när det är nystädat och renbäddat i sängen :) Har vart en händelsefull weekend.

Har bl.a. träffat på en lycklig barfota farbror som svävade/flaxade runt på dansgolvet i timmar (!) med ett gult fladdrande gardinomtag till slips.

En liten (LITEN!) man som såg ut som Iprenmannens onda tvilling bror.

Karaoke och dess "sjungande" tillbehör, dansshower, fruktiga drinkar, Sjukdomsfall, översvämmat badrum p.g.a. lutande båt... överfulla tanter och farbröder (varför ska dom alltid vara värst?) Gigantisk dessert buffé :)

Riga bjöd på shopping och mysiga cafeér. Alla gick runt i pälskappor och pälsmössor. De pratade väldigt, väldigt likt ryskan och alla tjejer/damer/tanter hade enormt höga klackar. Majoriteten av stilette typ, trots gator och torg av olika gat- och kullersten.

Vi åkte med Silja Festival som förövrigt var en gammal och rätt sunkig båt. Men vi vaknade iaf med stockholms skärgård och dess hus av gigantiska storlekar utanför fönstret imorse. Inte helt fy skam. Riktigt mysigt.

Döm själva av bilderna nedan!


Nyss tagit hytten i besittning




Gulliga platt fötter


Fallfärdigt!














Larsa smyg dricker banan milkshake




BÄRS, kort o gott.





Viktigt hus, med vakter som marscherade.


Den guldiga båten.


Alla Hjärtans show ombord. Eller som de stavar i den
svenska broschyren; omboard.



1 kommentar:

Linn sa...

Vacker stad, även om det var lite fallfärdigt. =) Hoppas ni hade mysigt. Och ja, Silja Festival är faktiskt väldigt sunkig...