söndag 14 februari 2010

Hotell Norrtull

Vi är hemma igen! Tarppen är målad i blankvit, men behöver ett lager till.

Vilket jäkla hotell vi hittade! O personalen... Ja, lille Anton som checkade in oss var så trevlig. Han sa t.o.m. "Och ni hade bokat en parkeringsplats oxå" SÅ! Det GICK ju att boka, men det var så dags då. hade ju redan parkerat på gatan.
De andra tjejerna var oxå trevliga. Men så idag när vi skulle checka ut så var det en äldre herre med glasögon och sur min. Jag kände igen hans röst. Det var han! Det serviceinriktade telefonrösten. Han tyckte in det var något konstigt med att ha en sjö i sitt hotellrum. Vissa var sådana nu... Vi fick sicksacka oss fram på trägolvet då det sipprade (läs uppkom stora vattenpölar) mellan brädorna. Det luktade inte så gått heller! Hotell Norrtull, för dig som gillar begagnat duschvatten under strumporna och mellan tårna!

Han hänsivade till sin chef och till honom kommer vi höra av oss.

Har precis packat upp det mesta och fått hem Saffran som är helt slut av alla äventyr o promenader. Nu blir det En annan del av Köping!

1 kommentar:

Li sa...

Låter inte som om boendet var någon dröm direkt. Hoppas att resten av resan var bra i alla fall, att inte Larsa gnällde och bajsade på sig för mycket.