fredag 30 mars 2012

Inte ofta låångfredagen utspelar sig två veckor irad!

Idag har vi mest varit hemma o VÄNTAT. Ringt hit o dit för olika besked. Låång dag, men så äntligen fick vi ju träffa våra kära familjemedlem. Op gick bra, om jag inte skrev det förut.

Mamma har varit här på kvällen och det har varit skönt att få prata o tänka på lite annat än bara hur vardagen ska fungera de närmsta veckorna. Vi har ätit pizza och kollat på Let´s Dance. Ett o annat snask har oxå slunkit ner. Siri som nattades av farmor igår o mormor idag har börjat bjuda in/upp sina nattningskompisar till sin säng till skräckblandad förtjusning av de äldre. Hon visar dem upp o berättar var de får ligga o vilken kudde de kan använda och vilket gosedjur som är "ledigt". Hon vet precis hur hon vill ha det, och gör så det blir så!

Nu har jag betalt alla räkningar som det ständigt skjuts på in i det sista för det är så förbannat tråkigt att knappa in allt och det värsta; sätta in alla papper på RÄTT plats i RÄTT pärm.Är det 10 år som man ska spara räkningar? Galet.

Nu blir det sängen för mig o Safira. Vi har en stor säng att fylla nu, men den lilla hunden tar såklart mer plats än vad man kan ana. Vi hoppas iaf. på en lugn natt. Som småbarnsmamma vet man ju aldrig vad nätter kan bjuda på?!

Inga kommentarer: