torsdag 7 juli 2011

Vilken sida!

Jag har suttit o läst på en o samma sida flera kvällar irad nu. Den är väldigt intressant och välskriven och det dyker ibland upp helt nya saker för mig :)

Kolla in den ni oxå! Vem vet vad ni kan lära er?  ;)

http://www.vigselringen.com/index.html

6 kommentarer:

Linn sa...

Förresten. Vad vill ni ha för klädkod på bröllopsfesten? Det står ju inget, så enligt de gamla "reglerna" är det frack som gäller om det inte står något. :) Jag antar att ni inte kräver det?

E-line sa...

Ja, det stämmer ju :) Men nä vi har tänkt oss valfritt men ändå festklätt. Uppklätt men ändå avspänt. Uppklätt men uppknäppt. Välj nått ;)

Linn sa...

Jag förstår. Inte jeans då kanske? :) Hehe.
Hade faktiskt inte koll på att man inte fick komma barbent ens på sommaren. Gäller det hos er också? :)

E-line sa...

Barbent? Pojkar kanske ska ha byxor (??) men flickor måste väl få visa ben. Kanske inte kort kort men en vanlig klänning måste man ju få ha!

Vi kör iaf inte så mycket på regler. Har inte skrivit något för att ni får bestämma själva hur uppklädda ni känner för att vara. Jag ska ju t.ex. inte ha en "brudklänning" utan en fin festklänning... Larsa har kostym.

Li sa...

Ska bli så kul att se din klänning Eline. Jag och Jennie tänkte klänningsshoppa efter löning, vill du med Linn eller har du fixat outfiten redan?

Linn sa...

Det står i etikettreglerna på den där sidan att man ALDRIG ska komma barbent, ens på sommaren... Jag planerar dock att ignorera detta.

Lian - kanske, just nu känns det som det enda som kommer att passa är en jutesäck som jag kan gömma mig ordentligt i, men jag får återkomma.