torsdag 7 juli 2011

Dagens bad!

Imorse blev vi tvugna att åka ett ärende bortåt Glanshammar. Vi packade badkläderna o åkte till vårt "hemliga", braiga badställe där det aldrig är mycket folk. Som sagt, ingen där förutom vi idag =)

Hund o barn kunde springa lösa o göra vad de ville, under uppsikt. där finns massor att pyssla med, men det första både hunden o barnet gör är att bajsa. den ena i högt gräs, den andra i brallan. Hundbajspåsar är ALLTID bra att ha med. Vi plockade såklart upp efter båda!

Hjälptes åt att kasta pinnar till den badglada hunden.

Kikar...

Skakar

Berättar...

Gräver..

Gräver mer...

Gräver ännu mer. Gigantisk sandhög fanns att tillgå med diverse leksaker till.

Sen åkte vi hem till morfar. Vi sa att vi skulle dit o fika, så Siri tjatade (och skrek) att morfar skulle bjuda på mellanmål. Och det gjorde han med besked. Underbar sommrig bakelse med philadelfiaost, sockerkaka och alldeles nyplockade hallon. Siri sa att hallonen var sura och skrev att hon ville ha mat. Inte mer än rätt, klockan var 12 och hög tid för att  äta just, mat.

Efter fisk, potatis o ärtor var hon glad igen o vi kollade in jordgubbslandet. Hon sa att gubbarna var sura (utan att smaka) o la gubbarna i min mun. Inte mig emot =)

Mycket är surt just nu..,,,,

1 kommentar:

Jempan sa...

Jag känner igen det där. Enligt Eilie är det mesta surt, men hon äter det dock glatt ändå.