måndag 25 juli 2011

Allan go o glad

Allan har lärt sig så "mycket" på sistone. Han är mycket stadigare och tycker om att hålla och känna och titta på saker. Han kan hålla i en skallra eller bitring hur länge som helst. Tittat, känner och beundrar. Länge, länge. Siri hjälper till "Här Allan" så får han något nytt i sina händer och det hela börjar om. Han är fortfarande så himla nöjd. Idag busade Siri loss med honom och kan kiknade nästan av skratt. Vi med =))

Lite magknip ibland men annars knappt ett ljud från honom. Men om hungern dyker upp DÅ Jä****!!!  Då kommer dödsskriket. Det är när man bara har några sekunder kvar all leva, om mat inte dyker upp, snarast. Detta inträffar med ungefär 3,5 - 4 timmars mellanrum, men ibland oxå redan efter 2,5 timme, eller 5.....

Vi har hittat lite rutiner och det fungerar jättebra. Han sover oftast i sin säng från kl 20-21 om vi inte ska jobba i garaget för då får han vara med därute o somna i vagnen. Köpte en till babyvakt, men det verkade sända åt båda hållen !?  Sen jag slutade amma så vaknar han nu igen runt 5 tiden,  får en flaska o somnar om tills vi väcker honom vid 8. Kort sov på förmiddagen och låång sov efter lunch, samtidigt som Siri. Underbart!!

I eftermiddag packar vi badväskan tror jag. Det blir badhuset för så varmt är det inte ute.

Inga kommentarer: