lördag 23 juli 2011

Kolmården

I torsdags var vi på Kolmårdens djurpark. det blev en fantastiskt rolig dag. vi hade packar regnkläder för det hade lovats regn hela dagen men det kom ungefär 5 droppar, medans vi satt under tak o åt :) Perfekt!

Vi hade med dubbelvagnen men Siri satt sammanlagt 20-30 minuter i den. Och det fanns ej tid till att sova. Hon skulle vara med hela tiden, så vi körde på. Åkte hemmåt efter kl 18 nångång o då somnade hon som en stock i 10 minuter... för då skrek Allan så vi fick stanna o ge honom nappen som spottats ut. Då somnade han som en stock, men inte vi andra :-S


Siri har sprungit utan blöja här hemma ett tag nu, men när vi åker någonstans tar vi på blöja. Vi har inte tränat mer på det, men det har tydligen Siri skött skälv. För påväg till Kolmården ropar hon från baksätet: - "Maaaaaammaaaa! Kissa!" 
- Idag får du kissa i blöjan Siri....

När vi sedan stannade i Finåker skulle hon kissa. Hon hade hållt sig o kissade massor, mot de skvättarna som annars hamnar i pottan. Sen skulle hon inte ta på sig blöjan igen. Jo, Siri vi slutar inte med blöja idag när vi ska vara borta heeela dagen med ynka ett ombyte. Hon kissade lite i blöjan o några gånger på toan den dagen. 

Nu ska vi försöka vara blöjfria men ha blöja när hon sover, så får vi se hur det går. Började i går morse o det har inte hänt en olycka än! Men så har vi bara varit här hemma oxå. I eftermiddag åker jag o lillfisan till stadsparken, få se hur det går då. Packar många trosor o brallor :)

Inga kommentarer: