lördag 21 maj 2011

Jobbar på!

Hej o hå vad det har blåst!! Man är ju alldeles trött i öronen på kvällarna. Mamma har varit här några dagar o är nu på Åland med hennes väninnor. Då fortsätter byggandet o fixandet igen. Jag har rensat landet så jag tror jag brände ryggen lite, men nu är det bara finkrattning o att så kvar. Har köpt en hel kryddträdgård på Granngåren till mycket bra pris. 5 valfria kryddor i hyffsat stor kruka för 100 kr. Billigt! Och svårt att välja!! Men så ska det i det gamla vanliga. Morötter, dill, rädisor, ringblommor o säkert en hel del annat gott och fint.

Igår började L såga pinnar till staketet vid entrén och idag är det bara grinden kvar. Det går fort när det väl sätts igång med! Men dagens planer är att skrubba mer altan o få upp det nya taket som farmor G hjälpte oss hem med häromdagen. Så har vi en hel del målningsarbete att utföra.....

Vad har ni andra för projekt?? Eller slappas det bara i en solstol när solen tittar fram? Det ska jag försöka göra idag efter lunchen, men än är solen snål.

Inga kommentarer: