lördag 10 april 2010

Shoppat

Imorse skulle jag få lite sovis, men L kom in med Siri o visade hur hon såg ut. Helt ihopklistrade ögon! Vem kunde sova då? Hon var glad o go ändå men hon såg knappt ut, och ena ögat var lite svullet oxå. Började genast slå i böcker och läsa forum på internet. Fick fram att hon nog har fått ögonfluss. Inget farligt, men smittsamt! (Vid (ögon)kontakt :) ) Det har runnit lite ur ögonen hela dagen, men hon verkar inte bry sig ett dugg! Bra det.

Alla vet ju att om man är sjuk så behöver man shopping. Sagt o gjort satt familjen i bilen påväg mot några väl valda affärer. 6 timmar senare åkte bilen hemmåt igen, FULLPROPPAD! Det mesta är till Siri. Har letat efter en snygg, användbar, lätt att fälla ihop och inte ta för stor plats i bilen sulky. Idag hittade vi den! Bilder finner ni nedan. Även bilstol i nästa storlek har tittats på ett bra tag. Men vi har inte samma smak i frågan. Jätteovanligt! Nu fann vi en som båda tyckte var fin! (alla är ju säkra, så har mest gått efter utseende och användbarhet) Köpte även ett sött linne till tösen, cykelhjälm och en ljuslyktgrejj. Ja ni ser även den på bild nedan.

Imorgon är det dags för lilla Isabelle att döpa sig. Kommer jag ihåg kanske jag skickar en snabb liten bild direkt från kyrkan!
Glo på TV i egen stol var perfa!

Grejjor

Safira skulle såklart oxå åka snålskjuts!

Sen satte hon sig i bilstolen o hoppades på att få åka lite bil till någon klapp och busvillig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan ni är inte kloka i er familj....skrattar varje gång jag läser och tittar bilder :)

E-line sa...

Du är säkert inte så himla klok själv! ;P Kul att vi underhåller =)