onsdag 28 april 2010

100428 Onsdag

Dagarna går och Siri blir mer o mer ett barn. Hon reser sig mot allt som står i hennes väg. Krypa under soffbordet o resa sig mot sofforna är jätte kul! Bäst är om mamma o pappa ligger i varsin soffa. Då går det snabbt fram o tillbaka under bordet o leka tittut :)  Hon är ett riktigt busfrö som sällan är ledsen!

Idag skulle vi till förskolan i Hovsta och kolla läget. Några mammor från föräldragruppen kom dit med. Det är bra att träffas så. Då finns det alltid plats för lek o fika och man kan komma om man känner för´t, utan anmälan/avanmälan. I Hovsta hade vi inte varit förut men de fick bra betyg! Där fanns mer än bara vanliga leksaker. Rutschkana, tält, tunnel och tjockmattor fanns att tillgå och det var väldigt kul. Att krypa och slicka på tjockmattorna var perfa, då kunde mamma o pappa ligga o lata sig ;)  Ja, pappan var med på förskolan även idag. För ikväll är det nytt försök i Uppsala! Nattjobbet slapp inte undan bara för att fastighetsskötaren gjorde´t!

Siri sover tungt nu efter allt lek o bus med nya o gamla kompisar! Jag ska passa på att äta lunch o öppna paketet som låg i brevlådan. Kanske är det hennes nya jacka?!  I eftermiddag kanske vi får umgås med Eilie o hennes mamma, om de har tid! :)

Inga kommentarer: