fredag 12 mars 2010

Vad står på??

Idag när brorsan kom hem från jobbet märkte han att ytterdörren var öppen. Han trodde han glömt låsa den. Det visade sig väldigt snart vara fel. När han klev in i hallen låg det en trasig spritflaska på golvet. Nu gick tanken till lillebror. Hade han varit här? Krossat flaskor o dragit, näää! Sedan såg han hur hela villan var upp&nervänd. Kökslådorna var utdragna, skåpen öppna, garderober tömda på kläder o annat som gömts undan. Det var precis så som inbrott på film är, genomrotat!

Polis och försäkringsbolag kontaktades och inom 20 minuter fanns en patrull på plats som fick tag på bl.a. ett par färska fingeravtryck i dammet på en runtslängd tv-box.

En stund senare ringde polisen och meddela att de hittat en stulen bil med grejjer från hans hem i. De har alltså stulit en bil, gjort inbrott, dumpat bilen men glömt lite av det viktiga i den (!)  T.o.m. polisen sa att de trodde det var pundare.

Till sakerna som blev stulna hör bl.a:
Sony Tv, storlek 46.
DC Skor, storlek 46. (!)


Håll utkik!



4 kommentarer:

Susanne sa...

Näää- usch så obehagligt! Safira får vakta hos oss tills vi kommer tillbaks! Om du ska ut på kvällsprommenad kan ni väl ta med er vår post??

Jempan sa...

Fy fan, stackars Parvel! Det är ju sånt som man aldrig tror ska hända en själv. Hoppas han får tillbaka sakerna i gott skick och/eller ut på försäkringsbolaget.

E-line sa...

Parvel? Det var ju hos storebror :)

Jempan sa...

Ja men stackars Parvel som måste må så dåligt nu när hans storebror haft inbrott och som blir anklagad för att ha spritfester i andras hus. Nej faktiskt så missförstod jag lite...