fredag 9 januari 2009

Rensa!

Vi, eller mest jag skulle verkligen behöva rensa bland våra saker. Både stora och små. Larsa klagar på att jag aldrig kan slänga nånting... men man vet ju aldrig när man kan komma att behöva dessa viktiga saker. T.ex sängkläder. Jag tycker slänga är så onödigt. När man kan använta de till körsbärsfällor, trasor i garaget eller varför inte dom dammskydd till alla bilar som blir ståendes häromkring.... Men nej, han vill slänga lr skänka till UFF/Myrorna.

Sen har vi en hel massa gamla vitvaror. En frihängande köksfläkt som bara funkar på högsta läget, en torktummlare som inte värmer luften längre, en inbyggnadsugn med lite ojämn värme och en diskmaskin som ibland läcker lite ånga... Inget är ju helt helt. Men vi har ju inte heller sörsökt laga nått av det. Vart ska det? På tippen? Eller går det att sälja på blocket? Någon som vill köpa? Har även möbler! ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen till klubben! Skulle behöva hyra en container å slänga allt skit i man har hemma. Man trodde att man skulle rensa när man flyttade hit,men nä då...