måndag 26 januari 2009

Full rulle!

Det har vart fullt upp. Hela helgen. Ingen vila. Tjejkvällen var lyckad, som vanligt. Maten gick vägen, riktigt gott var det. Sen blev det spel för hela slanten. Ja, alla Jennies slantar iaf. :) Mina var det oxå rykande åtgång på. Ingen tur. Tror Li gick hem med mest vunna ballobas på fickan.

När Jennie klöver var slut spelade vi om annat vi hade i plånböckerna/väskan. Försökte spela bort ett gammalt VIP kort från K5, men ingen ville ha det. Så är nu, äntligen, slängt! Men jag vann ett fotografi på Li och en gratis cheesburgare kupong :/

Igår droppade det in folk på fika här. Först var det bara Togge o Carro. Sen kom Parvel o Sara och Jerker, Lina o Sebbe hängde på trenden. Fullt hus var det. Skulle ha tvingat på dom lite kortspel lr buzz. Efter att Sebbe hade försökt roffa åt sig plastbyttor i köksskåpen, spelat osamanhängande i flöjten, försökt härma flöjten, flyttat allt som var på vardagsrumsbordet till andra ställen, även all frukt i fruktskålen, en o en, brytit sönder, redan små, tändveds stickor till brasan och tryckt på alla knappar på fjärrkontrollerna blev det som lugnet efter stormen när de åkt. Sammanfattningsvis är han en himla aktiv o energisk liten krabat ibland! =)

Idag blir det lugnare. Tänkte bona golven o kanske sätta på mig en ansiktsmask.
Vad ska ni själva göra?

Inga kommentarer: