tisdag 3 april 2012

Lite uppdatering.

Imorse var vi uppe tidigt. Siri försökte förklara för MIG att det var natt o att vi inte skulle gå upp än. Ombytta roller alltså. Hon var som ett frågeteckan medan jag ködde henne o fixade hennes tänder. Vi mötte farmor i dörren 6.15. Hej, hejdå!

Dagen har varit solig o härlig på alla vis! Vuxen liksom. Vi har jobbat (mest blåst bort sand o grus), ätit lunch, besiktat en kärra, åkt runt o glott, sopat, plockat skräp, blåst.

Vi ska vara tre. Men en är sjukskriven så det är bara jag o M som åker runt o gör fint runt 17 nyinköpta fastigheter som tillhör Kommunen men som öBo tagit över skötseln av. Himla gött o trevligt på alla vis! Vi börjar även lära känna varandra mer o mer o det blir bara roligare o roligare. Idag har vi varit vid våra 4 adresser på norr o imorrn ska vi vara i Ölmbrotorp. Ser ni en liten skitbil med en sunkig kärra (den gick inte igenom dagens basiktning) så är det bara att vinka. Det är vi!! (Vi ska få en större o mer passande bil med dubbelhytt o flak inom kort, det kommer bli lyx om man jämför med nu..)

Efter att ha slutat jobba är det hämta S på dagis åka hem, säga hej o hejdå till barnvakten, börja med middagen, sitta ner en kvart o äta, göra barn klara för att läggas en efter en. Plocka undan mat, skynda ut med kissnödig hund o sen in i duschen. Godnatt!

5 kommentarer:

Susanne sa...

Haha! Jag har nog sett den där bilen... Dom som brukar köra den ser dock inte för snabbtänkta ut...
Hursom så verkar ditt nya jobb riktigt soft! Nice! *Avis*

:)

E-line sa...

Det är det! Så himla nöjd :) Snabbtänkt lr inte ;) Hade vi bara jobbat på närmare hade vi kunnat samåka. Såg dig i Hovsta rondellen imorse o fick väja för dig vid coop på väg hem ;P

Prejjaren! sa...

Haha! Välkommen till verkligheten o vuxenvärlden! ;-)

Prejjaren! sa...

Haha! Välkommen till verkligheten o vuxenvärlden! ;-)

E-line sa...

Tack du :)