måndag 2 april 2012

Första jobbdagen

Kändes riktigt bra när man jobbat och fick hoppa in i bilen o åka hem till hela familjen. Safira som sovit hos mormor, barnen, mormor o Larsa var hemma. Han åkte färdtjänst hem. Nu sitt/ligger han i sin nya säng här på undervåningen (jag bar ner den själv. Kvinnor kan ju...) o hytter med kryckorna ;) Vi är så glada av att ha honom hemma!


Imorgon börjar Siri heltid på dagis o nästa vecka börjar Allan skolas in. Det här ordnar sig ju! :) Mormor har hjälpt till idag, imorrn är det farmors tur o på onsdag kommer morfar. Alla hjälps åt. Tack, tack, tack!!


Published with Blogger-droid v2.0.3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till jobbet Eline! Vilken resurs ÖBO har fått! (De kommer aldrig att låta dig sluta!)
Vilket område kommer du att arbeta i och vad blir dina arbetsuppgifter?
Men vilken otur med Larsas ben - hoppas att den värsta smärtan klingat av.
Mamma Bogren

E-line sa...

Tack, det var fina ord :) Jag utgår från Varberga, men har egentligen inget där att göra. Jag o två till har blivit en ny, egen grupp som har hand om 17 adresser. Vi sköter oss själva med tider o planering, bara vi sköter ytorna runt fastigheterna. Parkgöra. Inget trappstäd. Just nu är det mest att vårstäda o blåsa bort allt sand o grus efter vintern. Sen är det allt förekommande i en trädgård :)

Vi tuffar runt i en liten bil mellan våra adresser som är runt om i hela Örebro. Norr, Adolfsberg, Ölmbrotorp, Glanshammar, Björkhaga, Öster m.m.... Det här verkar hur bra som helst!! :)

Verkligen otur med benet just ju. Han är näst intill helt orörlig o blir andfådd o får ont av att hämta ett glas vatten... Så när arbetet slutar fortsätter jobbet här hemma med allt o alla ;)

Kul att du skrev en trudilutt!

/E