måndag 10 december 2007

Tjejmiddag i Tybble.

Titta på bilderna nedifrån o uppåt, så kommer dom i rätt ordning.....

Li pillar o böjjer, tillslut blev det en krok.



Några av våra verk.



Inget ont anande...


Den som gapar efter mycket... ;)


Li höll sej inte nog undan för korken.


Om Jennie ska öppa asti korken är det bäst att hålla sej undan!!


Rörmontörerna skurar även upp rödvin, om man ber snällt!


Hittar inga ord.



I lördags var det dags igen. Tjejmiddag. Denna gång en utsökt 3 rätters hos Linn. Allt var perfekt. Välkomstdrink, laxtoast, parmalindad kyckling o cheesecake. Utsökt! Ja, Jennie spillde något. I lördags var det rödvin. Vi spelde spel o lekte lekar. Kurragömma i en 2:a går aldeles utmärkt bra, 2-3 ggr iaf. sen har man använt alla gömställen. Gick ut till parkeringen o lekte kull. Var lite för halt på asfalten för att kunna ge allt. Så gick in o körde "smakleken". Verkar bara vara jag som är uppvuxen med den. Men på den gamla doga tiden var vi inte lika snälla så vi bara la på mat på skedarna... Kunde förekomma det mesta, som skulle smakas på :) Det fick bli övernattning för oss alla. Li o jag sov skavfötters i soffan. Inga problem, vi är unga än! :)
Frukost på Tybbepizzerian och julmarknad i Wadköping bjöds det på på söndagen. Marknaden är mest liten o trång. Finns mest hantverk i ull. Ulltröjjor, ulltofflor, tomtar med ullskägg........ Men så stötte vi på Lina som stod o sälde sina smycken. Frusen va hon stackarn. Men frös bara om EN stårtå. Tur d. Kunde vart två ;)
Vi fastnade i en konstutställning där man fick sitta ner o pyssla själv. En halvtimme med stål-silver-guldtrådar, tänger och pärlor kunde vi nästan haft vår egen utställning.

Avslutade dagen med några åk i "killimagen backen" med Jennie. Ett besök hos Togge och en lååång fika på Gröna grodan.

När vi kom hem tittade jag o Larsa på "Tjenare Kungen". Det var en bra film. Rolig med lite sorgliga inslag på sina ställen. Trodde det skulle va en rätt kass film så vi blev glatt överaskade. Speciellt Larsa som var på inställd på att den skulle va så kass att han bara tänkte kolla på början o sen gå o lägga sej. Han såg hela.

1 kommentar:

Linn sa...

Hahaha, stjärt-bilden är ändå bäst! =)