söndag 1 januari 2012

Den utsökta nyårsmaten

Det blev som sagt en väldigt lyckad kväll igår! Vi åt utsökt mat. Förätten som finns på bild längre ner var en räkstrut med smakrik skagenröra i. Varmrätten bestod av den klassiska nyårsoxen med potatisgratäng o en gudomligt god o krämig sås + fräsch sallat med feta. Efterätten var nått slags mellanting av pannacotta, sorbet o mousse. Mango var smaken o i en halva kulan på tallriken gömde sig nån slags sockerkaka o choklad :)

Allt vi behövde göra var att betala en billig peng! Hur lyxigt som helst! :) Älskar att inte behöva laga maten man äter!! Välkomstdrink, snacks o fyrverkerier ingick oxå :)

Vi hade tur o fick skjuts hem mitt i natten oxå. O man märker hur städad man varit när man upptäcker att man faktiskt klätt av sig alla kläder i sovrummet (inte i hallen, trappen OCH sovrummet) tagit av smycken o lagt på lämplig plats. Tvättat av spacklet OCH smörjt in sig med mjuk o fin kräm.

(Annat var det med den jag bor med ;)  )

Sovmorgon till 9 o efter en ungersk panodil med koffein i och ett glas cola så somnade vi om i varsin soffa. Hur slappt som helst!

Nu ska jag gå o sova igen, godnatt!

Inga kommentarer: