söndag 30 november 2008

Festligt värre

Först på plats var Jennie, Martin, Linn o hennes Martin. Trots att dom virrat runt inne i Ervallla och Avdala en lång stund innan de hittade fram.
Dahl som verkat mest pepp dök upp sent och höll sig inte vaken så länge.
Nån som däremot höll sig vaken var Mang. Kors i taket. Jag fick träffa två av mina nya styvbröder. Carro o Togge fick prata ut om sina andligheter. Larsa gick o puffade på sin cigarr han fått tidigare på kvällen. Crille o Tommy blev som vanligt fyllekramiga med varandra. Lina såg till så att allt fungerade, och skötte baren. Vet inte om nån köpte nått men hon ägde köket hur som helst. Tog hand om presenter och skräp. Bytte ut ljus och fyllde på mat. Erik höjde musiken hela tiden. Sara babblade på så fort hon fick tag i sitt groggvirke. Plutten gled runt och var solbränd ala Mallorca. Tess försökte få folk till dans. Det var helt klart en lyckad kväll, med mycket fina presenter.

I bilen påväg hem förklarade Parvel hur engagerad Saras hund Hani var i politiska frågor. Och så var han aktiv i Djurens befrielsefront. Det måste vara en klok hund det här. Trotts sina handikapp som hans förra ägare tilldelade honom efter sin misshandel. Han är både döv och halt.

Saras systerdotter Saga hande ritat en teckning till oss i födelsedags present. Men hon glömde den hemma. Ska lägga ut den här när jag får den. Den föreställer en död sköldpadda och en hund =)

Imorse var jag uppe med tuppen och började adventspynta. Nu får julen komma. Allt är klart. Det är så mysigt med alla adventsstjärnor o stakar. Vi skulle städa lokalen o lämna nyckeln senast kl 12 idag. Fick ringa o väcka Jerk o Lina som passade på o försova sig. Men vi han klart innan 12. Plockade undan det mesta inatt. Men behövde ta hand om all mat och ljudutrustning...

Än är ju inte allt stök över. Imorgon på den riktiga dagen blir det tårta o kaffe.
Larsa ska komma hem på kvällen dagen till ära också.

Lägger upp en urplock av bilder:











Nu är festen överstökad. Det började väldigt lugnt och stillsamt med god mat o dryck. Sen droppade det in folk ända fram till klockan var 2. Kan inte ens uppskatta hur många vi var som mest.

Inga kommentarer: