måndag 24 november 2008

En helg full av lyx!








När Mor och Alfred var här för ca 2 veckor sedan passade de, och mina bröder på att grattullera mej o Larsa. Vi fick en lyxweekend i Linköping, med välkomstdrink, 3-rätters, pool, bastu m.m.

Det var en härlig helg med andra ord!

Det första vi gjorde när vi kom till hotellet var att åka till Ikanohuset o leta efter badkläder. Eftersom vi båda glömt dem hemma... Fanns inte en endaste bikini del i de vanliga affärerna; H&M, Kappahl m.m. Slutade med en vanlig svart från intersport. Lite för liten överdel, ganska mycket för liten underdel.

Sen åt vi och drack gott i hotellets restaurang. Skrattade länge åt Larsas dessert; pepparkaksglass i form av pepparkaksgubbar, pepparkakstryffel i hjärt formar med vissa fingeravtryck i och pepparkaks sushi med vaniljris. (Se bild)

Gick en sväng på kvällen genom stadens parker och de smala mysiga gatorna o glutta i skylt fönstrena. Det var ljuskonst (olika fina belysningar) i hela staden (Se bilder)

Irriterade oss på en mamma o pappa som tog ut deras unge på ca 2 år, för att springa i hotellets korridorer. Klockan var 08.45 på morgonen och det var ca 50 hotellrum i denna korridor. Så det var nog fler än vi som reagerade. Saken blev inte bättre av att hela familjen spring i benen hade manchester byxor på sig. I olika färger.

Larsa var mest irriterad på att det inte fanns någon toalettborste.

1 kommentar:

Anonym sa...

låter som en fantastisk helg.undantaget familjen manschesterbyxa.