lördag 23 augusti 2008

Inget sova den här helgen.

Idag är jag uppe tidigt, fast det är helg! Ska jobba som P-vakt på Kvinnerstadagarna. Det är bara 4 timmar men ändå. Hoppas jag får stå någonstans där det är flera. Så man har nån att prata med. Det brukar komma 10- 15 000 människor på de två dagarna detta håller på.

Igår hade några kompisar strul med bilen. Vi stod på Järntorget och inväntade hjälp ett tag. Där kan man stå hur länge som helst. det hände Hela tiden saker o ting! Verkade som hela Örebros uteliv nån gång under kvällen passerade Järntorget. Vi träffade folk vi kände. Såg slagsmål. Och fick den stora äran att titta på raggare. Dessa raggare är ett jävla folk. De bara super o svinar. Åker buckliga bilar. svuvar in så många det får plats + några till. Minst tre passagerare i bagaget oxå. Slår i tak o dörrar i takt till hög musik som skråålar ur rutorna. Det är alltid MINST en som har däckat oxå. Men dom är med ändå. De får en hörnplats i bilen så de kan hänga ut, helt ledlösa. Kräkas? Ja, det gör de bara rakt ut utan att öppna ögonen en sekund. Behöver någon kissa? Ja då stannas bilen där människan blev kissnödig. det blir fest och dans i träskor runt bilen. Medans den som var nödig står 2 meter bort o kissar på ett träd/buske/elskåp/bil/eller-vad-som-finns-tillgängligt.

På vägen hem stannade vi till på Statoil Eurostop o köpte bröd. Där utanför stod två unga killar (Max 18-19 år. De verkade ju ha kört dit i en bil själv) i kebba o träskor, brevid en bajs brun/röd Volvo 240. De diskutera vilken traktor man skulle använda. Den ena tyckte John Deere.

Inga kommentarer: