söndag 17 augusti 2008

Hösten är här.

Nu är det bara några ynka timmar kvar av min 4 veckor långa semester. Vi har haft ungefär en vecka med solsken, sammanlagt. Resten regn.

Vi har inte alls gjort så mycket som vi kanske hade önskat. Med huset och trädgården. Hallgolvet blev ju iaf bytt. Woho.

Har varit runt lite i nedre sverige. Hälsat på mammsen i Emmaboda(Småland). Kusinen Linn i Listerby(Blekinge). Och faster Solvig i Oskarshamn (Småland).
Så var vi på Öland o tältade, med vackert väder (!) En sväng till Stockholm för shoppandets skull. Och så en sväng till Karlstad för rastlöshetens skull.
Har hållit mig väldigt lugn denna sommar. Men tack vare den frånvarande solen har vi redan börjat kolla in resor till varmare breddgrader.

Idag har vi varit i skogen och plockat kantareller. Som de pensionärer vi är, ibland. Hittade lite faktiskt. Det ska bli stuvning av dom till varma mackor. Fint. Larsa äter inte svamp så det bli mer till mig och Safira.
På tal om hunden, hon är heelt slut efter allt skuttande i blåbär o lingonrisen. Trodde för ett ögonblick att hon hjälpte oss hitta kantarellerna. Jag hade visat hur dom såg ut o hon sniffade på en. Sen bar det iväg men näsan vilande inte långt från marken. Men det visade sig väldigt snart att hon drev med oss, när sökandet för tredje gången slutade i en hög älgbajs...

Inga kommentarer: