lördag 5 november 2011

Allan lär sig av syrran, Siri Non Stop.

Det har varit en pappaledig dag idag. Hade tänkt åka till Lek o Bus men tvekade för att det är höstlov = mkt folk. Men när Jennie o Eilie ville med dit så var det avgjort. Killarna skulle få vara hemma medans jago Siri skulle leka o busa :)  Tur vi tittade till på mobilen innan vi åkte eftersom lekkompisen blivit sjuk o fick stanna hemma. Vi ställde in o bjöd in oss på lek o bus o fika i Frövi istället.

Allan är snorig och sov inte lika lång middag som han brukar. Det resulterade i att jag tog en promenad med Safira o en trött o arg Allan. Får han åka vagn eller bil somnar han i stort sett direkt. Inte idag!! Gick en halvtimme på sådan där perfekt skumpig väg men han bara låg o tittade på mig, på himlen, på smurfan i vagnen.... Vaggade honom på altan o vyssade lite men inget trött i den pojken. Han sover Alltid vid 17 tiden annars. Vi var säkra på att han skulle slocka i bilen på väg till Lövsta o tog med Babyvakten så han kunde få sitta kvar en stund o vila.... Inget sov blev det nu heller.

Tjockisen Allan som sällan är vaken mer än 3 timmar i sträck var vaken 8 idag!!!! Hur pigg o glad som helst! :) När han varit vaken 5,5 timme, slukat en burk lasagne, lagts ner på golvet för lite lek med Gabriels alla leksaker medan vi andra skulle hugga in på middagen frågade Carro om han Alltid var så glad o nöjd?  :)

Efter klockan 21 började vi packa ihop oss för hemgång, pyjamasar på o städa lite efter oss. Fortfarande pigga o glada barn fast Gabriel lagt sig o sovit för länge sen. 21:45 satte vi oss i bilen o tuffade hemåt. Allan sov efter 2 minuter. Vaknade inte när vi bar in honom o klädde av honom heller. Siri somnade gott hon med ;)

Jag är fortfarande i chock. Lilla Allan. 8 timmar!?

Stora Eline 16,5 timmar... Godnatt.

Inga kommentarer: