fredag 3 februari 2012

BVC besöket

Ska bara skryta lite om min duktiga flicka o pojke nu innan vi ska vila ögonen på På spåret.

Allan var examplarisk och visade alla sina skills. Pratade om mamma o pappa, ställde sig mot bordet o snodde åt sig allt vad han ville ha. Siri pratade på som vanligt och bvc tanten häpnade gång på gång. "Oj! Vad duktig hon är på att prata!" När hon skulle bläddra fram Siris bokstav o visa den för henne i ABC boken, stoppade Siri henne på "E" o sa att det var mammas bokstav. Sen visade hon pappas o Allans oxå. Tanten försökte hitta saker som hon inte kunde o pekade på de krångligaste sakerna i böckerna, o Siri bara rabblade vad hon bad om o sjöng sen en sång som grädde på moset.

Hon tyckte min flicka pratade rent o klart och låånga meningar. "Hon är som en fyraåring, vi kan hoppa fram till 4-års kontrollen på en gång" Hon frågade om vi satt o "tragglade" med henne, men nix, hon är ju bara så duktig av sig själv.

Klossarna som skulle staplas byggdes till långa torn som hon inte nådde upp till toppen på och färgerna sitter som smäck! Räkna är hon oxå duktig på o räknade klossarna, samtidigt som hon sa klossarnas färger.

Så, nog med skryt för idag ;P

Trevlig helg!

1 kommentar:

Susanne sa...

:)

Hörde att ni träffat en trevlig morfar också ;)