söndag 27 juni 2010

Midsommar 2010

Vi har haft det så underbart skönt i stugan! Åkte dit fredag morgon och blev kvar längre än vi planerat så vi snålade på blöjorna in i det sista. Det blev mycket rumpan-bar på slutet för att de skulle räcka =)

När man är i stugan finns det inga måsten, bara njuta av sällskap och värme! Vi har ätit, badat, fikat, solat, promenerat, åkt båt, spelat fotboll, gått på dass, grillat, sipprat vin på klippona och bara varit. Siri har haft barnvakter omkring sig hela tiden, från 5 - 85 åringar :) Och vi har fått en hel del tid för oss själva.

När L var ute med Siris kusiner o gick så frågade lilla D : Laaarsaa, hur gammal var du när du var liten??  Haha, så bra!  :D

Eftersom det tar sån tid att lägga upp bilder här så gjorde jag ett album på fejjan ist. Kika in här för att se hur våra dagar varit: http://www.facebook.com/album.php?aid=236583&id=653575659&l=a72fb7e6e5

Hoppas ni haft lika härligt!

1 kommentar:

Li sa...

Men åh vilken bra idé med Facebookalbum istället. Jag har just suttit i en evighet och laddat in en massa. Visst går det ännu långsammare numera? Ska genast kika in ditt album!