torsdag 16 augusti 2012

Semester!!

Denna vecka är min enda semestervecka denna sommar. Vädret är kalas, men Allan åkte på en förkylning som har dragit ner det hela lite. Det är såå mycket jag vill hinna se o göra. Och såå många människor jag skulle vilja hinna träffa! Började stapla upp dessa saker för ngr dagar sesan, men efter att ha fyllt en A4 sida gav jag upp....

I måndags var vi på Parken Zoo hela dagen o glodde på djur. Mina gamla bärbara DVD funkar perfekt som syssla för för barn i baksätet. Pappan hade inte ögonen på vägen (eller skyltarna) o åkte på fortkörningsböter påvägen dit. Siri ropade från baksätet till konstapeln att hon hade bälte på sig :)

Favoritdjuret i djurparken var aporna för oss alla. Alla möjliga apor. Men mest Herr Nilsson aporna. Siri var eld o lågor o pratade med honom som om han var hennes bästa vän.

Annars har vi hängt här i hemmatrakterna så det inte blir för mycket för Allan o så han får vila fullt ut efter lunchen. Det behöver han. Men idag känns han bättre så hoppas det är slut på snor snart bara... Larsa har diverse tider på sjukhuset oxå som gör att vi inte kunnat åka iväg för långt bort. Det har börjats med rehab och det går frammåt.

Nu är det dags för lasagne på altanen och när Allan vaknat åker vi o badar i Tjugstasjön. Ev. tar jag o Siri cykeln. Men det är några mil dit.........!!

Inga kommentarer: