torsdag 9 augusti 2012

Fin dag!

Det har varit fint väder på jobbet idag! På förmiddagen kom chefen ut med picknick till oss. Där satt vi i solen o kalasade på diverse kakor, bullar, frukter och drycker av alla slag. Härligt!

Sen ringde telefonen o skvallrade. Inte nog med att det ska komma ännu en till bebis i gemenskapskretsen. Bebisen var inte ensam i magen!!! Och därmed ska dessa föräldrar bli först ut i vår gemenskap med tre barn. Hej o hå! Tvillingar väntas i februari  :D

Så har vi haft amerikabesök idag med! Andra gången hon besökte Sverige o hon hade med massa roliga presenter. Lönnsirap o lönnsirapsgodis från hemstaden. Lyxigt värre! Saker hon köper på sig innan hon far hemåt: pärlsocker (som är svårt att få tag i i usa), kardemumma (som är tokdyrt där), polkagrisar o typ allt med dalahästar ;)

Bettan o Axel kom förbi nu ikväll med god hämtmat som vi avnjöt i kvällssolen på framsidan. Pappa var i krokarna o tittade in lagom till kaffet.

Imorrn är det fredag o det känns ju alltid skönt!! Finare väder väntas oxå, men det kan man ju aldrig vara helt säker på.....!

1 kommentar:

Linn sa...

Nu kissar jag nästan på mig av nyfikenhet, VEM ska ha tvillingar? Drömde t o m om det! VEM?! Ahh!