onsdag 27 juni 2012

Jo jag är här...

...sitter aldrig vid datorn bara.

Vi hade en fint midsommarfirande med strålande väder. Måndagen efter hade jag tagit ledigt sedan flera veckor tillbaka och det passade utmärkt att åka hem från stugan i regnvädret o inte behöva va ute o jobba en HEL dag i SPÖregn :D

Idag på vår motionsrunda stod det 4 pers o stirrade ner i dikeskanten. Jag gick fram o frågade vad de tittade på. Väntade mig en flock med ormar lr något annat märkvärdigt. Den ena tanten vänder sig om o säger att de hört koknarr (???) Vi tittar snabbt ner i diket, ser inget. Tanten påpekar att de inte hört det på ett bra tag nu..... Vi ser att de har kikare runt halsen o fattar typ noll.

Några sekunder senare när vi lämnat stället med ett ryck på axlarna fattar vi att det inte var några knarrande kossor utan någon fågel som de hört/sett?

Strax efteråt kommer Axel, Bettan o Challe o hämtar upp oss o tar med oss hem igen. Kul att gå så långt man hinner o sen inte behöva tänka på att man ska orka gå TILLBAKA oxå  :o)

1 kommentar:

Li sa...

Det var nog kornknarr de kikade efter. En sån här http://www17.goteborg.se/tynnered/valen/faglar/individ/kornknarr.html. Märkliga fågelmänniskor :)