måndag 4 juni 2012

Detta har hänt:

Har strul med mina mobila inlägg så här kommer massa bilder på en gång! Och på det gamla hederliga sättet som jag inte får till på mobilen; text till varje enskild bild.


"Krya på dig häfte" Gammelfarmor är på sjukhus o behövde piggas upp. Skrev ut lite bilder av våra (oftast) glada barn ;)  Hon får inte äta något så choklad kan man inte köpa med sig o läskas med. Blommor får man ju aldrig ha med till sjukhus och sist köpte vi med TVÅ skvallertidningar som hon kunde fördriva tiden med. Men hon hade dem BÅDA hemma o trodde vi varit där o hämtat dem åt henne......


Oväder på väg in häromdagen...

En mamma, en man men kryckor, en ungdom ;) två barn med tillhörande barnstolar, en liten hund och en stor hund samt en ryamatta, en barnvagn och packning från Siris övernattning hos mormor. Fullt.

En vanlig dag på jobbet. Vi har fått in en till kille som hjälper oss att hinna med våra fastigheter. Sköönt!!

Vår nya matta!

Bakom mattinköpet finns det en liten historia. Vi åkte till affären o skulle köpa oss en ny fin VIT ryamatta då vi tröttnat på vår gamla röda som införskaffades när vi körde rött som accentfärg. På plats fanns det såå många att välja mellan. Vit-vit, vit med lite glans, vit med lite silver...... Och storlekar! ... o priser..! Vi tog en rosa och åkte hem. Hemma var den inte alls lika rosa, utan mer lila. Det blev inget bra. dagen efter åkte vi tillbaka. Jag sprang in, de andra väntade i bilen. Lämna tillbaka lila matta, köpa en vit. 

Oj! Det fanns fortfarande en hel drös med olika vita mattor. Valde, valde, valde. Ångrade mig o tod en med små silvriga trådar i den annars vita. 

Kom ut till bilen. Den handikappade mannen var inte nöjd. Inte jag heller. 

In igen, lämna tillbaka, springa in, välja en annan, betala, springa ut.

Det blev TILLSLUT en vit med tjocka mjuka OCH små glansiga vita strån i. Den är såå tjock o mjuk o Safira syns knappt på den.


Mina nya bågar. Fönsterglas o skickade från Thailand. Perfekta. Hittade dem på tradera, sista chansen! :)

Inga kommentarer: