torsdag 29 juli 2010

Solig Onsdag & regnig Torsdag...

Igår var tjejerna här o grillade. Jennie var som vanligt sen, men denna gången var det försenat tåg som resulterade i missad buss. Men hon dök ändå upp snabbt med taxi och ett leende på läpparna (hon hade blåst chaffisen ;) )  Vi hann grilla o dricka somriga drinkar i trädgården innan regnet kom. Vi satt ju på altan så det gjorde inget då. Tyvärr hade jag lagt kameran ute i regnet, väldigt onödigt. Den får ligga på tork några dygn till innan jag ska prova att sätta på den.  Det blev en väldigt fin kväll med fab4 ;)

Idag ska vi över till morfar L och snåla till oss lite mat. Där ska vi även få träffa morbror E som hastigt o lustigt for till Umeå för att kolla läget.... Får se hur han haft det! Han lever i en annan värld, den där =)

Jag o Siri har sett till hans hem, hans postlåda o min studdsmatta undertiden. Om man ska åka bort är det bra att slänga soporna först o inte glömma dem på trappen. Risken är överhängande stor att det ligger hamburgepapper från Max i hela trädgården....

Regnet öser ner och har gjort det hela dagen! Det ger mig inte mycket energi till att fixa o dona med nånting. Passade till o med på att sova efter lunchen när S gjorde det.

Inga kommentarer: