tisdag 6 juli 2010

Och solen lyser så fint!

Lek & Buslandet var verkligen uppskattat av lilla fröken. Allt där inne var vadderat men mest av allt gillade hon nog ändå bollhaven....  =)  Bollar upp till öronen och de alla fick en varsin klapp och en del skulle det smakas på oxå.

Efter allt lek o bus lunchades det på Mc Donkan. Hon fick kycklingbitar, pommes o äpple. Men barnen som var med oss var intressantare att titta på än att äta nånting smaskigt. Hon somnade som en stock direkt när vi satt oss i bilen. Armarna hängde o slängde när L bar in henne till sin säng. Ögonen var stängda men munnen mummlade....

Jag passade på att sola baksidan av armarna som har kommit efter i operation solbrännan ;) När hon vaknat igen gick vi över till Siris kompis Olle som fyllde 3 år igår. Grattis grattis!!  :) Passade på att prova hans o syrrans gamla och nya leksaker.

Igår lyckades vi få ett elakt virus på datorn. Efter massa krångel o okunnighet så återställde vi fabriksinställningarna. Det verkar ha gått vägen! Alla bilder, filmer  o musik lyckades jag spara oxå =)  Men sparade för säkerhets skull ner allt på en annan HD innan denna operation drog igång. Nu återstår att fixa ett nytt o fräscht virusprogran och sen börja ladda ner alla gamla program som man behöver.... Winamp, MSN, Spootify,VLC, bankgrejjerna, vad mer???

Imorgon ska vi ta semester och umgås hela familjen! Inget båtfixande, bilpillande, vindfejjande, rabattgrävande, garagebyggande, dammsugande,  eller entrespånande alltså. Blir nog bad på schemat ;)

Inga kommentarer: