måndag 3 september 2012

Vardag

Idag är den första vardagen i vårt nya liv. Larsa börjar jobba. Vi fick båda gå upp imorse o hjälpas åt med två påklädningar. Ja, + våra egna som kan vara bra kluriga redan där ;)

Jag lämnade in barnen på en ny avdelning o drog vidare till Varberga för att byta ut det evigt svåra valet av dagens Outfit till det enklare valet av dagens jobbarkläder. Det är typ shorts lr långbent :)

Nu är det frukosttime i Ölmbrotorp och vi sitter på en gräskulle med näsorna riktade mot den värmande morgonsolen o sippar på kaffet från thermosen. Det är först nu det lugnar ner sig. Från 5:30 till kl 9 är det TURBO. Allt görs så snabbt det kans! Men kl 9 hinner man tänka igenom morgonen och helgen, som som vanligt har varit toppen!! Träffat många nära o kära o fått lite ensamtid med Allan. Otroligt vad han tänker, pillar o klurar! Det hinner man aldrig se annars förren Siri är där o visar o tar över. De är såå olika i sina personligheter och färdigheter!

Men får de inte som de vill så är de ungefär likadana ;) Siri skriker i gormar likt exorcisten o Allan skriker, gråter och blir en geleklump. Det går inte att ställa/sätta honom för benen är gele och kroppen inget skelett :-O

Kl 11 ska vi på möte hos chefen. Hoppas det handlar om vår anställning....!

Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer: