torsdag 19 juli 2012

Siri 3 år!

Siri har haft en riktigt lyckad födelsedag! Fast jag bara hann träffa henne knappt 3 timmar totalt så var det 3 timmar av en glad o lycklig Siri.

Uppvaktningen på morgonen gjorde vi kort så vi inte skulle behöva gå upp tidigare än vanligt. En glasstrut till frukost var snabbt kirrat och väckte glada miner direkt vid väckning :) Riktig frukost får de på dagis. Lite Paketöppning och bus med brorsan samtidigt som påklädningen o så svisch iväg till dagis. Hon älskar sommardagiset o Allan får man nödhålla för att få av skorna på honom innan han springer in o försvinner i lekfulla tankar.

L hämtade dem tidigare igår o förberedde pannkaks/marängsvissmiddagen med mormor som jobbar på söndag när det stora kalaset går av stapeln.

Mer paket, pannkakor med alla tillbehör och så bad med de nya badbokstäverna som fäster på badkarsväggen. Vid frågan om Allan skulle gå o sova lr bada med henne så blev det givetvis två badrumpor :) 

Mormor fick läsa om pippi innan fröken skulle sova. Idag blir det lugnare. Ska hinna med en härlig promenad i kvällssolen, om det inte är regn o rusk. Men först jobba klart! Slut på frukostrast.

Inga kommentarer: