söndag 22 juni 2008

Midsommar

Det blev en lyckad midsommar iår igen! O vädret var bland det bästa vi haft på flera veckor. Vi hälsade på farmor som fått kommit hem från sjukhuset igen. Grillade o åt sill m alla tillbehör här hemma. Jerker, Lina o lilla Sebbe gjorde oss sällskap. Sedan åkte Larsa på fest i Kumla, och jag cyklade iväg till Mang.

Väl framme pågick festen för fulla muggar. Ja, inte för Mang som fick sitta snällt o vänta på akuten efter att ha trillat av brorsans fyrhjuling o slagit bakhuvudet i marken. Men han kom tillbaka efter några timmar, sydd o klar för fest igen =)

Några badade, några grillade, några trillade o några möblerade om hos grannen. (Utan hans vetskap)

De flesta var där. Mina bröder t.ex. Erik smög iväg till husvagnen, klädde av sig o kröp ner för kvällen. När han hittades fick han snällt kliva upp o klä på sig igen för att göra alla andra sällskap. Ingen fick lägga sej så tidigt. Där ifrån husvagnsfönstret såg vi ett par som tyckte om varandra. Mycket. Och hårt. På en motorhuv.....

Bubbas visade som vanligt upp sej i sina string. Han förklara att de var så bra o svalt på sommaren. Men att det inte är bekvämt till en början, men man vänjer sig :)
Sedan drack han upp allt i glaset som Tomas samlat alla slattar i.

Dagen efter när vi berättade om det juckande paret på motorhuven så ville alla veta vilka det var. En ringde sin vän som verkade misstänkt, men nej. Efter ytterligare beskrivning på hur de spg ut utbrast ***** : Ånäääääää!! De e ju syrran!!

En lyckad afton! Hoppas ni haft det lika kul som jag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tycker du ska kidnappa den där fyrhjuligen o göra dig av med den innan den blir nåns död!
:)

E-line sa...

Ja, det skulle inte vara så dumt! Men då tar dom bara nån annans...