söndag 22 april 2012

Hos grannarna

<p>Stackars Larsa kommer inte l&#229;ngt. Han har varit hemifrån 3 ggr nu på drygt 3 veckor. Vi tog bilen till Magnus o Susanne idag :) Det blev alldeles nybakta o varma kladdkakemuffins med rosa fluffig grädde. Oh så gott! Tjejerna hjälpte till o rulla chokladbollar o Olle o Alice hade bakat chokladkakor med mini nonstops på tidigare. Svårt att hålla igen när det finns så mkt gott att stoppa i sig :-S

Det har stått näst intill still på vågen länge nu. Men det slarvas friskt både med kost i motion. Det får bli lite som det blir nu när allt fortfarande är lite upp o ner. Glad om vågen inte visar uppåt iaf :)

Allan älskar dagis o har aldrig sagt ett pip när jag, mormor, morfar lr farmor lämnat. Det är så skönt att det funkar så bra trots allt ! Personalen är imponerade av honom :)  Båda går 6.30 - 16.30, varje dag nu så det är långa dagar! Men så får det vara nu när det inte finns någon annan lösning. Allan är lika glad för det när man hämtar. Annat är det med trotsSiri som aldrig ska med hem (lr göra något annat hon blir tillsagd/uppmanad till)




Inga kommentarer: